En mand og hans harmonikaer Neksø september 2010  
Der var engang - - ja sådan begynder alting (ikke kun eventyr).

 Nå, min tid som harmonikaspiller, jeg siger altid som harmonikaejer (der er jo forskel), til sagen:
 Da jeg var ca. 2 år gammel var jeg med min far og mor på besøg hos min fars onkel og tante (faster men det sagde man ikke dengang) nede i Povlsker "Julius og Martha Larsen" de havde to piger lidt ældre end mig som havde en masse legetøj blandt andet en harmonika den var fremstillet af pap og papir der var 1- række knapper 10-12 diskant + 2 bas. Den fik jeg lov at prøve, jeg fandt hurtigt ud af at spille "Gubba Noa" da fars tante Martha hørte det sagde hun "Hør Kjeld han kan spille så skal han havde harmonikaen med hjem". Jeg blev jo lykkelig.
 Det var begyndelsen til en masse oplevelser gennem årene der er gået med harmonikaen. Jeg har spillet til privatfester, sommerfester og mange andre forskellige arrangementer blandt andet Brændesgårdshaven, Hotel Bornholm gennem 12 år for hotellets tyske gæster.
 En årrække var jeg medlem af foreningen Øens Musikanter, hvor jeg var med til indspilningen af to kassettebånd. I 1976 var jeg med i Steen Bramsen's fjernsynsudsendelse "Musikalske Venner", som var en stor oplevelse, det er en ting man aldrig glemmer.
 Harmonika Horrana som jeg er medlem af for tiden har også været sjovt med rejser til vores venskabsklub Nääs Dragspilsklubb i Sverige, den ene gang vi var i Sverige, spillede vi i en forlystelsespark der hedder Liseberg, de kaldte det for "Dragspelets Dag", hvor vi alle fik et diplom. Vi har blandt andet været på Sjælland og Fyn til Musiktræf, spillet for Bornholms Hjemstavnsforening i Valby. Sildefesten i Hasle er en tradition hvert år, hvor vi spiller søndag formiddag.
 På Aktivitets- og Plejecenter Lunden spiller jeg en gang om ugen.

 I foråret 2011 hjalp jeg Elisabeth Munch Petersen med indspilning af Hasle-valsen på en CD. Hasle-valsen er skrevet og komponeret af Elisabeth for at vække og hylde barndomsminder, for at erindre om at der er andre stunder end jag og stress, disse stunder er værdifulde. I den fred er vi venner.
Produceret hos Tim Stenstrop.
Sang: Elisabeth M. Petersen, Lars Knudsen, Ole Kofod, Flemming M. Kofod, Kaj Erik Mortensen, Jonny Persson, Kenny Persson, Karsten B. S. Olsen og Kasper K. Pihl.
Harmonika: Kjeld Vest.